Condicions particulars d'ús i contractació

1. En inscriure’t en un dels cursos, classes particulars o sessions de conversa d’Easy Catalan, acceptes les condicions generals d’ús i contractació com també aquestes condicions particulars de l’Associació Catalannets, amb adreça postal a C/ Granollers, 14, 08620 Sant Vicenç dels Horts, Catalunya, i NIF G16972614.

2. Aquestes condicions particulars tracten dels productes i serveis següents:

  • Sessions individuals de conversa
  • Classes particulars de 60 minuts
  • Cursos en línia, que consisteixen en 24 sessions de 60 minuts en grups reduïts de 6 persones com a màxim

Les sessions seran dirigides per un professor de català com a llengua estrangera. Durant la classe, el professor proporcionarà exercicis de gramàtica i vocabulari i oportunitats per parlar, a fi de millorar la capacitat d’expressió oral en català de l’alumne.

Els resultats de les classes són individuals i depenen de la implicació personal de cadascú en el procés d’aprenentatge, de la participació activa en les sessions i de la realització de les tasques addicionals que el professor pugui indicar.

3. Se’t considerarà participant de ple dret dels nostres cursos, classes i sessions de conversa tan bon punt ens enviïs el formulari d’inscripció degudament emplenat i rebem el pagament.

4. Amb el pagament, et compromets a assistir a les sessions dirigides per un dels nostres professors d’acord amb el calendari i l’horari establerts.

5. Les classes es faran mitjançant Google Meet. Per poder participar-hi, cal tenir una connexió estable a internet, així com una càmera i un micròfon per a l’ordinador o la tauleta tàctil.

6. Els alumnes trobaran l’enllaç per connectar-se a la classe en el seu perfil personal de la pàgina web, que estarà disponible com a molt tard 24 hores abans de la primera sessió.

7. El professor facilitarà tots els materials necessaris per a la classe.

8. Si el professor no pot participar en una sessió per motius aliens als organitzadors, se’l substituirà per un altre professor qualificat.

9. Els preus són els següents:

  • 360per als cursos trimestrals en grups reduïts (24 sessions)
  • 35per a les classes particulars (preu per sessió)
  • 30per a les sessions individuals de conversa (preu per sessió)

10. El pagament s’ha de fer mitjançant aquesta web. Si tens cap problema, pots escriure un missatge a [email protected].

11. En el cas de les classes i sessions de conversa individuals, si l’alumne no s’hi presenta durant els primers 15 minuts, perdrà el dret a aquella sessió.

12. En el cas de les classes i sessions de conversa individuals, si a l’alumne no li va bé l’hora convinguda, té dret a canviar-la si avisa amb més de 24 hores d’antelació. En aquest cas, té dret a acordar amb el professor un altre dia i hora de la mateixa setmana que convingui a totes dues parts. Si no és possible acordar una hora per recuperar la sessió durant la mateixa setmana, l’alumne la perdrà.

13. En el cas de les classes i sessions de conversa individuals, si a l’alumne no li va bé l’hora convinguda i avisa amb menys de 24 hores d’antelació, no té dret a canviar-la i perd aquella sessió.

14. De conformitat amb la legislació en matèria de protecció del consumidor, disposes de 14 dies naturals a partir de l’inici de curs per rescindir el contracte. En aquest cas, tens dret a rebre el reemborsament de les sessions que encara no hagin tingut lloc en el moment de la rescissió del contracte. Passats els primers 14 dies des de l’inici del curs, no és possible fer un reemborsament. Tampoc no és possible rebre un reemborsament per absències individuals a les sessions, tant si són en grup com particulars. 

15. Per poder exercir el dret de rescissió del contracte, envia el text que et proporcionem a continuació amb les teves dades a l’adreça electrònica [email protected].

Jo, [nom i cognoms indicats en el formulari d’inscripció], rescindeixo des d’aquest moment la meva participació en les classes en línia [tipus de classe contractada] d’Easy Catalan i en demano el reemborsament corresponent.

16. En cas que una situació d’emergència personal no et permeti continuar assistint a les classes després del període previst per llei (14 dies naturals a partir de l’inici de curs) per rescindir el contracte i tenir dret a un reemborsament, posa’t en contacte amb nosaltres. Examinarem aquests casos individualment.

17. Per a qualsevol qüestió relacionada amb les classes, posa’t en contacte amb nosaltres a través de l’adreça [email protected].

18. Volem que les nostres classes siguin un espai segur i que tothom s’hi pugui sentir còmode, indiferentment del seu gènere, orientació sexual, identitat o expressió de gènere, color de pell, nacionalitat, edat o creences religioses. Ens comprometem a proporcionar un ambient de respecte mutu. Ens reservem el dret d’expulsar de les classes aquells participants que, de manera reiterada i havent rebut advertiments, no respectin altres participants del grup o el professor.

0
  0
  Cistella
  La cistella està buidaTornar a la pàgina
  Desplaça cap amunt